dissabte, 31 de desembre del 2011

Evidències

¿Se'n recordeu quan ZP va dir que no hi havia crisi i tots pensàvem que no s'ho creia ni ell? Doncs ahir, a la consulta de la metgessa de capçalera hi vaig fer memòria. Per què, Vicicle, per què?... Ara t'ho dic, espera. ¿I quan ens varen tindre ben entretinguts mesos i mesos amb la dèria aquella de les petites desviacions que, si fa no fa, i en un tres i no res, quedarien corregides, i tots ens miraven espantats? Doncs ahir, a la consulta de la metgessa de capçalera hi vaig fer memòria. Per què, Vicicle, per què?... Ara t'ho dic, espera. ¿O el somriure amb el que el nostre ex-honorable millor vestit deia que la F1 no ens costaria un € (ho pose amb el símbol internacional que fa menys mal) i tots sabíem que ens mentia -tot i que aquest potser sí que s'ho creia i tot, no com l'Ecclestone-, que l'street circuit era un colp massa gros i que acabaria pagant-ho poca-roba, com sempre, i no pas com els seus hàbits fashion que l'eixien de franc? Doncs ahir, a la consulta de la metgessa de capçalera hi vaig fer memòria. Per què, Vicicle, per què?... Ara t'ho dic, espera. ¿O quan al damunt d'una bici, o en carretera amb el cotxe, feies un walking around i t'adonaves que aquell creixement de bolets (adosatum maonis) en forma de subcontracta in aeternam acabaria com el ball de Torrent, i que en petar sortiríem tots disparats com el que som, carn de canó? Doncs ahir, a la consulta de la metgessa de capçalera hi vaig fer memòria. Per què, Vicicle, per què?... Ara t'ho dic, espera. Ei, xato, posa'm un altre xupito, que avui és nit de cap d'any i n'hi ha que prepara-la amb minuciositat, devoció i esperit de sacrifici hepàtic. ¿Feu memòria de la visita de ics-ve baixa-palet, amb encontre d'ex-condoistes anònims inclòs, i la pregunta que tots dirigíem a déu nostre senyor: qui pagarà el compte de tanta fe cega? Doncs ahir, a la consulta de la metgessa de capçalera hi vaig recordar-me. Per què, Vicicle, per què?... Perquè a l'informe radiològic, algú que no té pèls a la llengua, ni ulls de raigs X com Superman, ni por a que la realitat acabe imposant-se va escriure "fractura a nivel de la cabeza del radio", que la metgessa va traduir-me -tot i que jo ho sabia des de fa cinc mesos- tienes el codo roto. Eso ya lo sabía yo, li vaig contestar amb el meu castellà més dur i tallant. Ves a urgencias con esto, porque hasta marzo no tienes la cita con el trauma. Al box del Clínic, els quatre versos urgents:

La fractura ya està consolidada
Això ja ho sabia jo
Las pequeñas fracturas no se ven al principio
Això no ho sabia jo, i no sé si m'ho crec
Y luego el trocito se desplaza
Això sí m'ho crec, i tant com fa de mal
Sólo puedo pasarlo a Consultas Externas
Això és el que em temia
No, las radiografías del 25 de julio y de hoy no puedo enseñárselas. Solicítelas por escrito.
Això ja ho sabia jo. Ho faré, no ho dubte.

I mentre la traumatòloga va a redactar l'informe, entra al box una infermera molt atabalada i em diu: Descálcese, qué pie es?... I la cita a Consultas Externas el 13 de gener... Sí, ho haveu endevinat, divendres. No sé jo amb quina mena de peu trepitjaré el nou any.

Malgrat tot, Bon Any a tots i totes

9 comentaris:

  1. Malgrat l'embolic esquelètic, que tingues un molt Bon Any 2012!

    ResponElimina
  2. I els "brotes verdes"? que em dius dels "brotes verdes"?
    Amb tot, que no siga res allò del colze (o que siga ben poquet) i que tingues un bon any!

    ResponElimina
  3. Tens en contra l'episodi de la metaviciclosis. :-) I potser es que estás que te sales. I el Millás també, genial. Bon any!

    ResponElimina
  4. què et puc dir que no t'hagi dit ja? ens telefonem a la nit, en fi visca el cava !!!... per dir algo.beset i beset.

    ResponElimina
  5. Gràcies, Jp, veurem que em diuen el divendres 13 :) Bon Any!

    Alfred, tens raó. Va ser antològic. Gràcies, això espere. Bon Any!

    El Millás és fantàstic, estem d'acord. Bon any!

    Concha, ja parlem. Un bes.

    ResponElimina
  6. Bon any vicicle.....que et curis bé malgrat la sanitat impúdica ( ai volia dir pública) et desitjo un molt any!

    ResponElimina
  7. Igualment, Elfree. Farem tot el que podrem per curar el colze. Un petó.

    ResponElimina
  8. Ei, molt bo! I m’agrada la ironia que empres. Però, és veritat que et vas fer mal? Caiguda de bicicleta, potser? Que et recuperis ben de pressa!

    ResponElimina
  9. Benvinguda, Shaudin. Sí, la caiguda va ser el 24 de juliol i un mal diagnòstic -només contusió de colze- m'ha tingut enganyat gairebé 6 mesos. El 30 de desembre canviaren de parer, fractura del cap del radi. Ara estic pendent d'una ressonància. Veurem que ens diu. Salutacions.

    ResponElimina