divendres, 25 de març del 2011

Campalache


Francisco Camps ha estat mal interpretat. Sí, amics, som injusts. Ell, també vol TV3 a València. I tant. Mireu, si no, la imatge. Doncs clar que sí. Digues que sí, Paco, collons, que no t'ho mereixes. Ell, pobret, només vol complir i fer complir la llei. És la nova consigna dels prohoms de Clotlandia. Això, i preocupar-se pel Ser. Sí, sí, així, amb majúscules. Que què volen dir? Doncs, no ho arribe a saber, ho sent. Però ells, sí. Sense anar més lluny, el meu amo, xe, una bellíssima persona que sols vol ampliar a 18 anys, el que no pot durar per llei més de 8, i, amb pròrroga excepcional 12 anys. Ei, peccata minuta. Quines ganes de posar-hi el dit a la nafra. Oi que sí? Doncs, vegeu que aquest xic ha tingut que buscar-se el recolzament de la Real Sociedad de Amigos del País, l'Asperges me de l'arquebisbe, el beneplàcit del Font de Mora -un senyor de poca alçada, però un senyor; al capdavall és mascle, crec- i els seus inversemblants acòlits. Escolteu, un xicot que fa bones les paraules del tango: "Ya comprendo que en la vida se cuidan los zapatos andando de rodillas" I és veritat, mai li he vist les sabates ni brutes ni desgastades. Bé, al que anaven. Paco, jo ja els hi he dit als nois que et deixen sol. "Yo me lo guiso, yo me lo como" Oi que sí, Paco? ¿A que no necessites gregaris que t'eviten l'aire de cara al capdavant de l'escamot? Tu pedaleges sol i "te meriendas" als pocapenes que et xiulen. Ja ho sabia. Tot i que t'has carregat la Volta a la Comunitat i la clàssica Luis Puig. Té igual. Mira que li ho vaig dir al de la Rua: "xato -és un dir, és clar- el Paco, Paquito, Paquete no vol que li pegues carpetaso a la badada aquesta dels trajes. I a la Rita: no li faces de mare arruïnada que el desacredites. ¿Que tots dos esteu sense un quinzet? Doncs ja ho sé, Paco, que tot és culpa del Zapatero, collons, que et tenen enveja, que ets el polític més ben valorat de tota la refotuda història de la democràcia espanyola i l'amo de la comunitat autonòmica més transparent de lo món sencer. Me cague, anava a dir en déu, però sé que ets un home de sòlids principis catòlics; així ens va a la sanitat pública i a l'ensenyament concertat, "una de cal y otra de arena", i em reprimeixo. Me cague en deu, -això, en els números que no et quadren pel malànima que et passa els comptes. Paco, fes el que el meu amo, aplica als valencians els mètodes d'ensinistrament dels gossos malparits. Als que posen el cul o abaixen l'orella, galeta de premi. Als que no ho vegen clar i et mostren els dents, llenya al bombo i represàlia. Paco, i és que el món està a l'inrevés. Tu, que ets un home de dretes, saps què vull dir.


Dissabte, 26 de març a les 18 hores manifestació a Sant Agustí -el dels números i els plors, ja us faré cinc cèntims que açò és més urgent- en contra de la corrupció. Va per tu, Paco, collons. I el Carlos, i el José Joaquín. Mira, ja m'estic emocionant.

5 comentaris:

  1. De passada podríeu fer-li un foradet al polític més ben valorat del món mundial, en Duran, representant de la dreta catòlica carpetovetònica i que, pel que sembla, mana més, que no Mas. :(

    Ai, mareta, i que en som de rucs el personal eh!

    ResponElimina
  2. Molt bo el Campalatge per cambalatge....perquè voten aquests politicastres?

    ResponElimina
  3. Clidice, em sembla que ací ja anem ben servits d'aquests magnífics polítics. Cadascú que aguante la seua vela. ;-)

    Elfreelang, jo també m'ho pregunte. Fins i tot he arriba a pensar que fem com els lemmings: els valencians som de suïcidi col·lectiu. Som el que no som, vols suïcidi més evident?

    ResponElimina
  4. Ya vamos bien servidos con esta reunión de arpías,y me temo que los vamos a tener por micho tiempo,engañan bien a la gente...

    ResponElimina
  5. Concha, no les engañan. Les parecen normales determinadas debilidades. Se las toleran, son el "descanso del guerrero". Patético? Claro que sí. Pero es lo que tenemos.

    ResponElimina