dissabte, 26 de març del 2011

Fabrensis

Carlos Fabra: "Hay quienes dicen que estamos locos por inaugurar un aeropuerto sin aviones, no han entendido nada. Durante mes y medio cualquier ciudadano que lo desee podrá visitar esta terminal o caminar por las pistas de aterrizaje, algo que no podrían hacer si fueran a despegar o a aterrizar aviones"


"Eres un visionario", le dijo Francisco Camps.


Nada, que no hay forma. Que porte quasi una setmana intentant enllestir un apunt sobre La vera prima Vera i res, que no em deixen. Primer, els vents huracanats i les palmeres ballarines, desprès el Paco, Paquito, Paquete i la seua defensa aferrissada de TV3 a Castelló i ara Carlos, el gran Carlos, i el seu passeig per als castellonencs. Hosti, quin detall més maco. Per cert, aquest passeig, què és, al costat de Castelló o tenim que fer una passejada per arribar-hi? No, ho dic perquè així aprofitem i calfem motors. Ei, que no ho dic en ironia. A més, l'afirmació de Paco és impagable. Efectivament, té raó Carlos, i el Presi s'ha adonat de la seua inabastable lucidesa: els aeroports d'ací a no res sols podrem utilitzar-los per a pegar unes voltetes baix un sol d'injustícia -que la justícia va mal parada, últimament- amb els xiquets i la dona o ben bé amb bici i en traje de faena -indumentària ciclista amb casc i tot- i no de Forever Young a la magnífica estàtua de Ripollés. Cómo lo ves? El que no acabe d'entendre és per què heu denunciat la manifestació d'aquesta tarda? Jo crec que el Paco ha quedat prou bé a la foto, no veig el problema. I la manifestació és fa per vosaltres. Eh, Carlos, de veres: va por ustedes vosotros. ¿O no sou vosaltres els més transparents del món i, per tant, els majors adalils en contra de la corrupció? D'altra banda, i reprenent el tema, 151 milions d'euros no em sembla una despesa excessiva per a un passeig amb fanals estil Carrer de la Reina Rita: de fanal a fanal i tiro a l'orinal. I és que, com diu Campalache, xe, "que Castellón está en lo más alto del mundo". Home, el somriure li va quedar, si més no, un poquet forçat. I és que inaugurar un aeroport sense avions apel·lant a les altures, als cims -com els ciclistes que només fan el trajecte Valencia-Cullera- doncs queda una micoteta difícil de pair. Bé, Carlos, no et lleve més temps que time is money, què et vaig a dir a tu? Que sàpigues que els ciclistes estem en tu. Per les ulleres de sol, ja saps. Tot i que nosaltres les utilitzem per a ocultar els atacs assassins.


151 kilos, low cost


Avui dissabte, 26 de Març, a les 18 hores, plaça de Sant Agustí, manifestació contra la corrupció, seguint les consignes de dignitat social i urbanitat dels nostres responsables polítics més propers. Perquè la transparència i la qualitat moral de la nostra terra arribe al món sencer.

3 comentaris:

  1. Li dirà que és un visionari per allò de les ulleres de sol i se n'estarà fotent? No, no crec, això seria tenir sentit de l'humor, i aquesta gent crec que té l'humor com la fel.
    Jo també hi seré; cal que vegen que encara quedem apatxes en aquest país.
    Molt bo l'article; com sempre.
    Salut i Terra

    ResponElimina
  2. muy bueno el artículo,ví el reportaje por la tele,es impagable,demagogia pura y dura,ahora me viene a la cabeza "Dvinas Palabras "de Valle y digo yo que todo esto es peor que un esperpento.Enhorabuena Vicicle esta tarde no podré estar en la Manifestación ,ya me dirás,tenemos trabajo ,localizando paisajes playeros para Sara,si es que encontramos algo.beset.

    ResponElimina
  3. Francesc, gràcies. Acabe d'arribar fa ja una estona i com sempre que vaig a les manis em queda un regust agredolç. Hi havia gent, però no la que jo considero suficient o, si més no, la lògica quan és tracta del que és tracta. Ahir a la nit el José Antonio Marina deia que no podia comprendre com les societats d'arrel catòlica som tan febles amb la corrupció dels governants. Que les de tradició protestant no s'ho pensen dues vegades. Com sempre, apunta molt bé on radica el problema. Salut.

    Concha, pues ya ves. Un poco lo de siempre. Sí, pero no. Estamos hablando de políticos corruptos, no de opciones políticas. Y la sociedad no es expeditiva con estos personajes. Un beso.

    ResponElimina