diumenge, 4 de desembre del 2011

La culpa fue del cha-cha-chá



Com que les bicifestacions són tranquil·les, reivindicatives i no cremen suficient colesterol dolent, doncs es tracta d'eixir una horeta i mitja pel davant i fer-se uns llargs al llit del riu, com si fos una piscina olímpica per bicicletes. Amunt avall, amunt avall i desprès pots anar presumint del teu flaire suor pura sang ciclista nº5, posem per cas, al nas dels que tinguen la desgràcia d'envoltar-te. Però… Però... Com és que no hi ha ningú? He arribat massa d'hora? Som una minoria tan minoritària que millor desaparèixer per la boca de l'albelló més pròxim?... Sembla que la cursa a peu ha finalitzat. El pòdium desmuntable llança el teló com si fos un camió repartidor de cerveses -cerveses?, algú ha dit cerveses?- i toca el dos amb la celeritat del tonto el último, per no dir altra cosa. Hola, com va?… Ei, ací estem, esperant la mani… Com és que no n'hi ha ningú?... Això mateix em preguntava jo no arriba a deu minuts… Tic-tac, tic-tac, tic-tac… Perquè era a les onze, no?... Jo diria que sí… Tic-tac, tic-tac, tic-tac… I era avui, no?... Tic-tac, tic-tac, tic-tac… Doncs ara que ho dius… Tic-tac, tic-tac, tic-tac… Perquè l'onze, era l'hora, no?... Tic-tac, tic-tac, tic-tac… Cony, que el diumenge que ve és 11… Tic-tac, tic-tac, tic-tac… Cerveses?, algú ha dit cerveses?...


Diumenge 11 de desembre, a les 11h., (ara sí) a la Plaça de l'Ajuntament, bicifestació contra els abusos de la Guàrdia Rital anticiclista.
Perdoneu, la culpa fue del cha-cha-chá.

9 comentaris:

  1. òndia així que és el dia 11! doncs potser si amb tant txa txa txa hem anat més depresa que el calendari...bé més temps per treure brillo a la bici...ben lluenta pel dia 11!

    ResponElimina
  2. La portaré ben flamant i amb molta més gana de manifestar-se. Un petó.

    ResponElimina
  3. He fet propaganda al facebook per a veure si la gent va.enhorabona i beset.

    ResponElimina
  4. Gràcies, Concha. Si m'hagueres vist, allí, plantat en mig de la plaça, esperant a Godot, t'hagueres pixat de la risa. Un bes.

    José Luis, pa' mi que deu ser cosa dels "remolachas-cha-chá" :)

    ResponElimina
  5. Hahaha! Què bona! Aquesta és digna del meu nivell (és que sóc tan despistat.... com tu!).

    Bé almenys vau gaudir d'unes bones cerveses! Ara, el diumenge que ve allà t'hi vull veure amb crònica inclosa!

    ResponElimina
  6. Sens dubte, el millor, les cerveses. I si ho mana el porquet hi serem, faltaria més.:)

    ResponElimina
  7. Amb culpa o sense culpa, que vagi molt bé!

    ResponElimina
  8. Gràcies, Helena, farem força ciclista.

    ResponElimina