dimecres, 14 d’octubre del 2015

Blat.net


Té raó el Cañi, què collons!, i perdoneu l'improperi. Sí, home, sí, ha fet la pregunta precisa en el moment precís, que jo, amb la meua capacitat de llegir el pensament, interprete sense la hipòcrita censura que imposen les circumstàncies: ¿segur que tots els maleïts immigrants de merda i els fotuts refugiats -amb nens ofegats inclosos pa' fer llàstima- són trigo limpio, eh, Blat.net? ¿Són Blat.net? Respon, Senyor! Déu Nostre Senyor, respon!. Per què no se'ls demana el Certificado de Buena Conducta, y aquí paz y después gloria? A la conferència del Fórum Europa, va assistir l'exmolthonorable Camps, Paco Camps, que sí que n'és de Blat.net de tota la vida, i tant. Amb els seus vestits Ben.nets, però sense factura. Com també ho eren tots els seus amiguitos del alma, i la seua dona, la tehaspasadotrespueblos, i les dones dels seus amiguitos del alma, i tota la companya de la Gürtel.net, que no el sastre delator. I el Gran Carlos, i el Gran Rafael, avui a la presó per nets, per cooperants netejadors de la cosa pública. I la Gran Consuelo, i el Gran Alfonso, i… bé, deixem-ho córrer, perquè crec que queda més que demostrat la netejor de lo blat valencià. Perquè, a més a més, el Cañi és d'una generositat a prova d'algodón, tot i els dubtes que el mortifiquen: per què, Senyor, per què permets que aquestes hordes de suplicants impostors arriben a la nostra benvolguda i neta Europa, com si fos una versió actualitzada del Cavall de Troia? Què hem fet, Senyor? ¿No ho faràs pels pobres directius de la Volkswagen, una trentena, com les monedes que va rebre el Judes, i que, com l'Iscariot, també s'han penedit, i volen retornar els diners, bé, la contaminació al seu lloc del qual mai no hauria d'haver eixit? I per què, ens preguntem, germans, per què es penedeixen... perquè són europeus, eurpeus.nets, i no invasors. Total, què són la major part dels delictes contra la salut pública sinó una mala interpretació de la lletra petita?  I no com aquesta gentola que segur que trafiquen amb drogues i perverteixen els nens. Ves a saber, Déu meu, dónde quedará Europa dentro de unos años si ens furten Suïssa, Luxemburg o Liechtenstein? Però ací està el Cañi per a defensar Europa.net dels que volen envair-nos amb l'excusa d'una guerra de no res, perquè "perseguidos… Muy pocos lo son". Com els que varen fugir el '39 cap a França, i que ningú no els va amenaçar. Doncs, que no eren Blat.net, ara queda aclarit. Viva la España Cañí… Eminència, eminència, que els Cañí són gitanos!!


Doctor Rajoy, doctor Rajoy, acuda a autopsias, el doctor Rato de Bankia.net y el doctor Bárcenas de Sobres.net, le reclaman . I això que pedalar és la millor forma d'evitar l'escepticisme.

2 comentaris:

  1. brillant i irònic.....aplaudiments .....encara tindràs molt material per comentar a la teva manera .....corrupció, inhumanitat amb els refugiats, ulls grossos amb els delictes que han comés ells ....i paro

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que el Cañi no té "desperdicio". Amb la "capa-cola" eixa que duu ja ho diu tot. Una abraçada, Elfree, i gràcies de tot.

      Elimina