tag:blogger.com,1999:blog-5134637942672300766.post2920725650717888192..comments2024-03-04T12:56:16.000+01:00Comments on Viciclisme / Viciclismo: La vera paellaViciclehttp://www.blogger.com/profile/16804429274744644506noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5134637942672300766.post-73080841268198039392011-03-26T12:41:14.913+01:002011-03-26T12:41:14.913+01:00Francesc, la pròxima donaré avís, que els companys...Francesc, la pròxima donaré avís, que els companys d'escapada sempre tindreu plat a taula a Ca Vicicle. Ma mare li posava les baquetes, a mi em fa mandra tindre que rentar-les i tot això, però estan boníssimes. I una de les millors paelles que mai he menjat va ser a Albaida amb la verdura de temporada que eren faves i carxofes. Magnífica. Salut.Viciclehttps://www.blogger.com/profile/16804429274744644506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5134637942672300766.post-31024725006014585732011-03-26T11:49:08.614+01:002011-03-26T11:49:08.614+01:00Vaja, era a Elx i no la vaig poder tastar; avisa p...Vaja, era a Elx i no la vaig poder tastar; avisa per a la propera. Tanmateix, tot i l'exel·lent pinta, hauríem de parlar d'algun que altre ingredient ocasional: xonetes-baquetes, bolets, faves-carxofes si la volem verda, romer i pebrella, pebre roig a vetes per damunt...<br />Una abraçada salivera.<br />Salut i TerraFrancesc Mompóhttps://www.blogger.com/profile/04391221357477669849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5134637942672300766.post-20451653686904094092011-03-23T09:57:45.493+01:002011-03-23T09:57:45.493+01:00Anna, no és un plat difícil, sinó més bé laboriós....Anna, no és un plat difícil, sinó més bé laboriós. Si segueixes les passes, us xuplareu els dits.Viciclehttps://www.blogger.com/profile/16804429274744644506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5134637942672300766.post-28555813435892029082011-03-22T23:54:56.388+01:002011-03-22T23:54:56.388+01:00He fet un copypeg i a la llibretA DE les receptes....He fet un copypeg i a la llibretA DE les receptes. Ummmmmmmmmmmmm!Mortadel·lahttps://www.blogger.com/profile/17128428508376338283noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5134637942672300766.post-21329873958787033062011-03-22T21:20:43.453+01:002011-03-22T21:20:43.453+01:00Jorge, efectivament. No n'hi han dos paellers ...Jorge, efectivament. No n'hi han dos paellers que facin la paella igual. I és que l'estètica ens perd, als valencians. Gràcies per reconèixer que la meua està millor. ;-)Viciclehttps://www.blogger.com/profile/16804429274744644506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5134637942672300766.post-84803665852244410552011-03-22T13:50:25.381+01:002011-03-22T13:50:25.381+01:00La vera paella en si mateixa donaria per a un blog...La vera paella en si mateixa donaria per a un blog, això potser sigui difícil d'entendre per als no valencians, però nosaltres sabem de que parlem, aquesta concretament, puc testificar, estava de mort.jorge bascuñanhttps://www.blogger.com/profile/14023486073540123424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5134637942672300766.post-69378107145574815432011-03-22T08:32:12.364+01:002011-03-22T08:32:12.364+01:00Concha, sí que va estar bona. Però crec que m'...Concha, sí que va estar bona. Però crec que m'ha costat més fer el post que la paella, redéu quina feina dóna penjar les imatges. Un bes.Viciclehttps://www.blogger.com/profile/16804429274744644506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5134637942672300766.post-29977201120900213632011-03-21T19:13:20.657+01:002011-03-21T19:13:20.657+01:00Esta es la vera recepta,predré nota ,peró ja saps ...Esta es la vera recepta,predré nota ,peró ja saps que a casa la fa el Jordi,amb la seua recepta que també la fá molt bona,i bó puc dir que la "pinta" que es veu en las fotos es queda petita amb la realitat al tastarla.Estaba bonissiiiiiiiiiima,com las que feia la meua mare que era le seua.Enhorabona per la paella i per el post.beset.Conchahttps://www.blogger.com/profile/13750157993547989646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5134637942672300766.post-32452042118161241922011-03-21T13:56:42.957+01:002011-03-21T13:56:42.957+01:00Ramon, gràcies. A la pròxima afegirem un parell de...Ramon, gràcies. A la pròxima afegirem un parell de tasses per a la Boia. Salut.<br /><br />Clidice, el llangardaix ve darrere dels postres, quan rentes la paella amb "Jabones Lagarto". Fóra de broma, si que he sentit que les fan amb granotes, que mai no he menjat però que diuen és carn fina, fina, com la de "Josefina, la cantora" de Kafka. :)Viciclehttps://www.blogger.com/profile/16804429274744644506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5134637942672300766.post-71488127009764174022011-03-21T11:18:07.334+01:002011-03-21T11:18:07.334+01:00Mmmmmm, hi trobe a faltar el llangardaix. El padrí...Mmmmmm, hi trobe a faltar el llangardaix. El padrí en posava quan en caçava algun, quan anaven al tros a collir les ameles, xe. Que és una carn, fina, fina. ;)Clidicehttps://www.blogger.com/profile/03980871897747265372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5134637942672300766.post-10148155130174745722011-03-21T09:39:33.845+01:002011-03-21T09:39:33.845+01:00Quina salivera m'has fet venir amb la teva gen...Quina salivera m'has fet venir amb la teva genuina paella valenciana...MMMM!<br />Bon profit!Alberichhttps://www.blogger.com/profile/08110381580307790973noreply@blogger.com